Kontaklencse webáruház főoldal   Blog a kontaktlencsékről   Tudástár   Kapcsolat
Gyártó
Kategória
  • slide_3.jpg
  • slide_7.jpg
  • slide_6.jpg
  • slide_2.jpg
  • slide_4.jpg
  • slide_1.jpg
  • slide_5.jpg
Acuvue kontaktlencsék Alcon kontaktlencsék Bausch & Lomb termékek CooperVision, Biofinity, Biomedics termékek Ciba Vision kontaktlencsék és ápolószerek

Kiszállítás

A Lencserendelés.hu az általad kiválasztott terméket az MPL futárszolgálaton keresztül juttatja el hozzád. A csomagod útja teljes mértékben nyomon követhető az interneten a következő linkre kattintva http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes A csomagszám segítségével telefonon is érdeklődhetsz az MPL ügyfélszolgálatánál, a csomag várható érkezéséről a 06 40 46 46 46 helyi tarifával hívható telefonszámon.

Kérheted még a csomag kiszállítását Pick – Pack pontra. Amennyiben így döntesz a csomagod útját az alábbi linkre kattintva ellenőrizhtő:

http://www.pickpackpont.hu/

A kiszállítási díjak az alábbi táblázatban szerepelnek

 

Bruttó vásárlási érték szállítási díj nélkül

MPL
Házhoz szállítás

Pick Pack Pont

Posta Pont

MOL

20.000 HUF-ig

990 HUF

790 HUF

890 HUF

890 HUF

20.000 - 30.000 HUF

690 HUF

490 HUF

590 HUF

590 HUF

30.000 HUF-tól

0 HUF

0 HUF

0 HUF

0 HUF

 

Az említett kiszállítási díjak kizárólag Magyarországon lévő címhelyre történő kiszállítás esetén érvényesek

Külföldre történő szállítás esetén a kiszállítás díjáról egyeztetés szükséges. Termékeink szállítására a részletes leíróoldalakon megadott határidőt vállaljuk. A különböző - de egyszerre megrendelt - szállítási határidejű termékeket egyszerre, egy csomagban küldjük, kivéve, ha Te erről a rendelés leadásánál másképpen rendelkezel. Rendelésed aktuális státuszáról E-mail-en kapsz értesítést!

 

Ugrás a lap tetejére