Kontaklencse webáruház főoldal   Blog a kontaktlencsékről   Tudástár   Kapcsolat
Gyártó
Kategória
Acuvue kontaktlencsék Alcon kontaktlencsék Bausch & Lomb termékek CooperVision, Biofinity, Biomedics termékek Ciba Vision kontaktlencsék és ápolószerek

Cikkek

Szemüveg vagy kontaktlencse?

 

szemveg_21Szemuveg_vagy_kontaktlencse

A kérdés sok emberben felvetődik, de feltevése így hibás, mert a mind a két látásjavító eszköz csak együtt, egymást kiegészítve működik jól.

 

Minden kontaktlencsésnek szüksége van egy szemüvegre, mert bármikor adódhat olyan helyzet, amikor nélkülözhetetlenné válik a jó öreg okulárénk. Bármilyen okból kifolyólag begyulladhat a szemünk, vagy egyszerűen csak fáradtnak érezzük, ahhoz, hogy kontaktlencsével terheljük, és ilyenkor csak a szemüveg jelent megoldást.

 

Ugyanakkor a kontaktlencse megfelelő tisztítás, és használat mellett, a tökéletes látás élményét adja vissza viselője számára, ami nem elhanyagolható szempont.

 

Javaslatunk, hogy feltétlen próbáld ki a kontaktlencse nyújtotta élményt – és itt az élmény nem túlzás, kérdezz csak meg bárkit, aki már kontaktlencsés, hogy mit érzett, amikor először felhelyezte a lencséjét -, éld meg a mindennapjaidat kompromisszumok nélkül, de legyen egy tartalék szemüveged is, mert az elengedhetetlen.

Ugrás a lap tetejére